Categories

Rep un e-mail amb els millors articles

Els més vistos

Palamós celebra la seva festa major per Sant Joan, coincidint amb el màgic moment del començament de...
La Costa Brava té una particularitat pel que fa a les seves platges. Tot i presentar un front de mar...
El teixit urbà de Palamós es forma a partir de la vila vella, l’eixample industrial, el poble de San...

Petit Bar

Noticies sobre Palamós, Cuina...

Agost - El Palau de l’Havanera de Palamós

Agost - El Palau de l’Havanera de Palamós

La característica de la palamosina Mostra de l’Havanera Catalana és que es porta a terme en un recinte a l’aire lliure però mantenint un caràcter de concert, és a dir, davant un públic entregat però que manté el silenci per gaudir de cadascuna de les peces del repertori íntegrament en llengua catalana. Aquesta característica ha portat a batejar l’Arbreda com al Palau de l’Havanera, un espai ideal on gaudir d’aquest concert únic en aquest estil musical.

La Mostra de l’Havanera Catalana, tal com la coneixem avui, va sorgir l’any 1978 dins el marc del reconegut Festival de la Cançó Marinera de Palamós, i emmarcada en l’anomenada Mostra de l’Havanera Antiga. L’any 1981, naixia definitivament la Mostra de l’Havanera Catalana impulsada, entre altres, pel reconegut autor Josep Lluís Ortega Monasterio.

Fins al dia d’avui han desfilat pel seu escenari els millors grups d’havaneres de Catalunya i les illes Balears, amb intèrprets, autors i compositors de la vàlua dels mestres Dabau, Sirés, o el propi Ortega Monasterio.

 

Palamós (el Baix Empordà), 14 Agost

Consultar Agenda Palamos

Senderisme, Cicloturisme, BTT a Palamós, Palafruge...
La Gamba de Palamós